Inici

El Blog de Llum

Salut, a tots y a totes els que vos aventureu en aquests blog. Ja sabeu, la mar es sempre amant del canvi constant, la mirada, l'esguad també sol ser canviant; sempre s'intenta descobrir nous tons, nous vents, noves llums...

La vida també está feta de diverses mirades, de diverses visions, i en eixa pluralitat és on naixen les noves possibilitats més enriquidores, més dinàmiques.

La diversitat pot donar la discrepància de criteris, de possibilitats, de formes, de projectes… Aixó, però, no és cap problema, ben al contrari, la realitat se enriqueix amb les múltiples possibilitats que apunten les diverses mirades i no se enfronten ni destrueixen, sino que si observem les diferències unes i altres es completen, generant una posible realitat molt més diversa, més rica, més d'acord amb cada nou moment que ens regala la vida.

Aquest es un portal obert tant a col·laboracions, com anàlisis crítics, com a noves visions de tot alló que siga digne d' atenció, així com a noves formes de percebre la realitat.

Tot aquest tencraclosques és un resum de paraules. Aquesta web és per a que projectem mirades diverses que ens duran a compendre la diversitat universal que és aquest lloc real o imaginari en que cabem tots.

Llavors es pot resumir diguent que aquesta web es un exercici de convivència lliure i respetuosa.

 

Aquest és un espai de convivència lliure i respetuosa entre gent diversa partint dels diversos gèneres; no hi ha cap norma ni control perquè es suposa que no calen. Està obert a tots els que vulgueu col·laborar dins dels diversos àmbits: d'informació, literatura creativa, l'anàlisi i el comentari polítics, socials, biografic, de textos lliures... Les aportacions pel que fa a l'ampliació de les seccions establertes, les aportacions personals fruits de la pròpia l'experiència: o bé de la reflexió sobre aut@rs d'obres literàries, artístiques,( pintura, escultura, modelat, o cualsevol altra manifestació artística de caràcter popular, labors, manualitats, producció artesanal; o bé literària, vivències personals, records, viatges, conèixences, personatges, retrat en viu… i tot allò que es considere digne d'admiració o que d'alguna manera contribueisca a la potenciació de les capacitats pròpies o/i alienes per tal d'oferir les millors propostes formatives i informatives que cadascú pugau aportar. Podent inicar aquest projecte amb la secció: Els que van Davant, on es pot analitzar una persona coneguda o només admirada personalment, partint de la seua biografia i/o contribució al progrés humà, ideològic, intelectual, creatiu, polític, econòmic, biogràfic…bibliogràfic i d'altres aspectes de persones que per alguna condició pública o privada són adients per prendre consideració.

 

 

 

I deixe oberta la proposta per acollir les possibles aportacions que pogueu fer els lect@rs, futurs col·laborad@rs. 

 

 

Escribir un comentario

Código de seguridad
Refescar