Jueves, 08 Mayo 2014 17:42

500 Years of Female Portraits in Western Art

Escrito por 
Valora este artículo
(0 votos)

Información adicional

  • Anotaciones de Llum: Aquesta meravella de video és podia associar a la representació artìstica de la dona, la seua bellesa, que és totes les belleses, diverses, discretes, dolces, d'època...Tot un caleidoscopi en els que podem gaudir d'una mostra de la bellesa femenina per bé que amb una originalíssim recurs de concatenació d'un rostre amb l'altre de cadascuna de les protagonistes reconegudes a la història de la pintura, a la història de l'art. És de destacar la transformació progresiva que enllaça un rostre amb el següent, tot un prodigi de habilitat artística que captiva la mirada àvida de contemplar uns instants més aquest treball magnífic de l'art, dintre de l'art.
Visto 409 veces Modificado por última vez en Jueves, 08 Mayo 2014 17:53
LLum Sánchez Penalva

Aquest és un espai de convivència lliure i respetuosa entre gent diversa partint dels diversos gèneres; no hi ha cap norma ni control perquè es suposa que no calen. Està obert a tots els que vulgueu col·laborar dins dels diversos àmbits: d'informació, literatura creativa, l'anàlisi i el comentari polítics, socials, biografic, de textos lliures... Les aportacions pel que fa a l'ampliació de les seccions establertes, les aportacions personals fruits de la pròpia l'experiència: o bé de la reflexió sobre aut@rs d'obres literàries, artístiques,( pintura, escultura, modelat, o cualsevol altra manifestació artística de caràcter popular, labors, manualitats, producció artesanal; o bé literària, vivències personals, records, viatges, conèixences, personatges, retrat en viu… i tot allò que es considere digne d'admiració o que d'alguna manera contribueisca a la potenciació de les capacitats pròpies o/i alienes per tal d'oferir les millors propostes formatives i informatives que cadascú pugau aportar. Podent inicar aquest projecte amb la secció: Els que van Davant, on es pot analitzar una persona coneguda o només admirada personalment, partint de la seua biografia i/o contribució al progrés humà, ideològic, intelectual, creatiu, polític, econòmic, biogràfic…bibliogràfic i d'altres aspectes de persones que per alguna condició pública o privada són adients per prendre consideració.

 

I deixe oberta la proposta per acollir les possibles aportacions que pogueu fer els lect@rs, futurs col·laborad@rs. 

Deja un comentario

Asegúrate de llenar la información requerida marcada con (*). No está permitido el código HTML. Tu dirección de correo NO será publicada.