Desarrollar la vía con la que el sindicalismo puede ayudar a articular una sociedad diferente

                                                                      
 
Muchas veces se ha dicho que el sindicalismo está en crisis, que frente a los cambios socioeconómicos de finales del siglo XX se ha quedado atrás, que ya no sirve. Esto no es más que un análisis miope de la situación, basta con observar sectores y empresas con alta sindicalización y comparar su situación en lo que respecta a las condiciones laborales frente a plantillas y sectores no sindicalizados.
Lunes, 02 Junio 2014 11:16

El món de Roser Busquets,KEUKENHOFB

Escrito por

A uns trenta cinc quilòmetres d'Amsterdam, és el jardí més gran del país, on cada any neixen milions de bulbs de primavera, la major part tulipans, narcisos i jacints.

Lunes, 02 Junio 2014 11:14

El món de Roser. Amsterdam

Escrito por

Ens trobaren amb un bosc de més de mil he. plenes de praderies, arbres, i unes dues-centes espècies d'ocells, tot i que no han sorgit d'una manera natural sinó que és obra -com moltes coses en aquest país guanyat al mar-, de la ma de l'home.

Lunes, 02 Junio 2014 11:13

El món de Roser. Escultura

Escrito por

Des del primer moment van quedar captivades per la música del Draaíorgel "De Adríaen", tan simpàtica, tan alegre, d'on eixien els temes més diversos transformat en peces d'orquestrina de poble.

Lunes, 02 Junio 2014 11:10

El món de Roser. Roser Busquets

Escrito por

Aquesta és la meua amiga Roser.

Li agrada molt fer fotos sense cap pretensió.

Lunes, 02 Junio 2014 11:08

El món de Roser. Bicicleta

Escrito por

La bicicleta a Amsterdam és la reina. Desde la seua, aparició a  la fi del segle XX els habitants d'Amsterdanm utilitzaren de seguida aquest mitjà de locomoció, adeqüat per al terreny pla.

Lunes, 02 Junio 2014 11:06

El món de Roser. Hortus Botanicus

Escrito por

Hortus Botanicus

El jardí botànic, va ser fundat al segle XVII, quan la prosperitat econòmica permetia als comerciants rics convertir-se en mecenes.

Lunes, 02 Junio 2014 11:02

El món de Roser. Molí

Escrito por

Ja és sabut que a Holanda, i en particular Amsterdam, s'hi identifica també pels molins.